Sopimusehdot (tilaus- ja sopimusehdot) koskevat osoitteessa www.idamakipaa.com tehtyjä verkkokauppaostoksia ja ovat voimassa 01.06.2020 alkaen. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Mäkipää Ida Ilona Josefina ( 3119929-4 ) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

VERKKOKAUPPA

Yritys Mäkipää Ida Ilona Josefina (y-tunnus 3119929-4 ) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TIEDOT IDAMAKIPAA.COM -SIVUSTOLLA

Pyrimme olemaan mahdollisimman tarkka ja ilmoittamaan kaikki sivustolla näkyvät tiedot ja kuvat niin hyvin kuin mahdollista, saadaksesi mahdollisimman paljon totuudenmukaista tietoa tuotteesta. Ilmoitathan minulle, jos löydät puutteita verkkokaupassa.

Kaikki kuvat ja tekstit sivustolla ovat yrityksen Ida Mäkipään omaisuutta. Kuvien ja tietojen kopiointi tai käyttö kaupallisiin tarkoituksiin ilman minun antamaa lupaa on kiellettyä. Jos lainaat sivustoltani kuvia (esimerkiksi blogiisi) on se sallittua, kunhan muistat ilmoittaa kuvan ja/tai tekstin kohdalla ottaneesi sen verkkosivustoltani. Lisääthän myös linkin kyseiseen tuotteeseen. Voit viitata kuvaamme seuraavasti: ”Kuva lainattu idamakipaa.com -verkkokaupasta täältä (linkki kuvaan tai tektiin).”.

TILAUSEHDOT

TILAAMINEN

Asiakkaan on hyväksyttävä yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkokaupan kautta. Hyväksymällä yleiset sopimusehdot, asiakas sitoutuu noudattamaan sopimusehtoja ja vahvistaa lukeneensa tiedot, jotka koskevat henkilötietoja, sekä hyväksyy niiden käyttämisen yrityksen Mäkipää Ida Ilona Josefina tietosuojakäytännön mukaisesti.

 Asiakkaan on mahdollista tehdä tilaus osoitteessa www.idamakipaa.com. Ostosopimus syntyy, kun olen vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Joskus verkkokaupan automaattinen tilausvahvistus ei pääse perille asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tällöin asiakas voi varmistaa, että tilaus on päässyt perille lähettämällä sähköpostia Smart Beautylle (asiakaspalvelu@smartbeauty.fi). Smart Beauty vahvistaa tilauksen onnistuneen vastaamalla viestiin.Jos olet tilannut tuotteen, joka on ehtinyt loppua verkkokaupastamme, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Annamme sinulle arvion, milloin kyseistä tuotetta saadaan lisää varastoomme ja milloin tuote on mahdollista lähettää sinulle jälkitoimituksena. Vaihtoehtoisesti voimme hyvittää tuotteen hinnan tai halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen..

MAKSAMINEN

Maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy
Hämeenkatu 6 B,33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
asiakaspalvelu@checkout.fi
www.checkout.fi
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi yritykselle Mäkipää Ida Ilona Josefina. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi yritykselle Mäkipää Ida Ilona Josefina. Verkkokaupastamme sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

TOIMITUSEHDOT

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Presetit toimitetaan sinulle välittömästi sähköpostilla maksusi rekisteröitymisen jälkeen. Saat sähköpostiisi latauslinkin, jonka kautta saat ladattua itsellesi Preset paketin .zip -kansiona. Tarkemmat latausohjeet löytyy täältä.

Latauslinkki on voimassa ikuisesti, mutta voit käyttää latauslinkkiä ainoastaan 2 kertaa. Tämä on suojauskäytäntö, estämään tuotteen laitonta levittämistä.

Mikäli olet käyttänyt molemmat lataukset, ja sinun tarvitsee ladata uudelleen tai jos sinulla on mielessä jokin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvä kysymys, voi aina ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: info@idamakipaa.com

Tilausta ei voi peruuttaa.

TUOTTEEN PALAUTUS

Preseteillä ei ole palautusoikeutta, koska kyseessä on digitaalinen tuote, jonka asiakas saa heti maksettuaan käyttöönsä.

0