Tältä sivulta löydät latausohjeet presetteihin. Tarkemmat ohjeet Android käyttäjille tulossa pian!

Ensimmäisenä lataa sovelluskaupasta Lightroom sovellus

  1. Ostettuasi verkkokaupasta Lightroom Presetit, saat sähköpostiin latauslinkin. Paina linkistä ja avaa selaimessa. (Huomioi että latauksen voi suorittaa vain 3 kertaa, linkki ei kuitenkaan koskaan vanhene)

2. Tallenna Preset kansio puhelimen tiedosotoihin

3. Avaa puhelimen tiedostot

4. Klikkaa zip -kansiota, jolloin se purkaantuu automaattisesti

5. Avaa Preset kansio

5. Valitse kaikki tiedostot, ja vie Lightroom sovellukseen. Näytölle tulee Lightroomin ponnahdusikkuna, valitse ”Launch Lightroom now”

6. Lightroom aukeaa ja preset tiedostot pitäisi nyt löytyä Lightroom galleriasta. Klikkaa jotakuta presettiä, loogisinta aloittaa numero 1:stä koska seuraavaksi tallenetaan presetit Lightroomiin.

7. Klikkaa yläkulmasta kolmea pistettä.

8. Klikkaa ”Create Preset”

9. Nimeä preset (Nimeämällä esimerkiksi Light Me Up 01 tms. helpotat omaa käyttöä myöhemmin). Voit myös tehdä mun preset paketille oman kansion katkoviivaa ympyröivästä napista.

Toista jokaiselle presetille, nyt presetit on tallennettu sovellukseen!

Kuinka käytän presettejä?

  1. Avaa kuva, jota haluat muokata Lightroom sovelluksessa. (Kun avaat sovelluksen, oikeasta alakulmasta löytyy sininen nappi, josta voit lisätä kuvia puhelimen galleriasta)
  2. Skrollaa alavalikkoa oikealle, niin löydät Presets napin. Klikkaa.

3. Presetit löytyvät nyt ”Presets” valikosta, kansiosta johon tallensit ne. Nyt voit kokeilla, mikä sopisi muokkaamaasi kuvaan parhaiten,

Koska jokainen kuva on erilainen, ja erilaisissa valotus olosuhteissa otettu, voi pientä hienosäätöä valotuksiin tehdä ”Lights” välilehdellä. Yleensä valoisuuden ja kontrastin muokkaaminen riittää.

Jos sulla tulee kysyttävää lataukseen tai käyttöön liittyen, ota yhteyttä instagramissa @idamakipaapresets tai sähköpostiin info@idamakipaa.com!

Seuraa myös instagramissa!
0