Lightroom Preset on kuvafiltteri, jolla saat samanlaisen värimaailman kaikkiin kuviisi. Presettien käyttöön tarvitset puhelimeesi vain ilmaisen Lightroom -sovelluksen ja voit muokata kuvasi yhdellä klikkauksella.

Preseteillä muokkaat kuvat ammattimaisen näköisiksi, sekä saat luotua yhtenäisen Instagram feedin. 

Preset paketin ostaessasi, saat sähköpostiin latauslinkin preset tiedostoille, sekä asennusohjeet, jotka löytyy myös täältä

Valokuvia on niin monia erilaisia, kuin on kuvaajiakin, joten olen tehnyt jokaiseen pakettiin erilaisiin kuviin optimoituja presettejä. Monet presetit vääristävät/kadottavat esimerkiksi ruokakuvien värimaailmaa, mutta mun paketeista löydät myös ruokakuvaukseen sopivat filtterit. 

Myöskään valotus ei välttämättä vaadi hienosäätöä mun presettien kanssa, yleensä kirkkauden ja kontrastin säätö riittää. Alkuperäisen kuvan sävy ja valotus kuitenkin vaikuttavat lopputulokseen, joten itse usein fiksailen myös varjojen ja highlightien valotusta. 

Jos haluat kokeilla filttereitä omiin kuviin ennnen ostopäätöstä, lähetä mulle joku valokuvasi Instagramissa @idamakipaapresets, niin teen sulle samplekuvan!

0