*postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Terranovan kanssa

Mä olenkin jo aiemminkin hehkuttanut täällä magnesiumin puolesta, joten lähdin yhteistyöhön Terranovan  kanssa enemmän kuin mielelläni! 

Magnesiumilla on lukuisia hyötyvaikutuksia ja se tukee mm. aineenvaihduntaa, parantaa vastustuskykyä, on hyväksi luustolle, hampaille ja lihaksille, mutta ennen kaikkea magnesium  vähentää väsymystä, uupumusta ja stressiä, sekä rentouttaa ja parantaa yöunia

Ongelma on ainakin itellä että monesti se magnesium tabletti  unohtuu illalla ottaa, tai sitten vaan otan sen aamulla, vaikka ilta olisi kaikista optimaalisin aika. Sain Terranovalta kokeiluun Smooth Mag -magnesiumjauheen, jonka voi sekoittaa esim. smoothieen tai ihan vaan veteen.

Smooth Mag -jauhe on täysin vegaani ja sisältää mm. B6-vitamiinia ja Montmorencykirsikkaa, jossa luontaista melatoniinia. Smooth Magin luvataan auttavan parempiin uniin ja stressinhallintaan ja näin kahden viikon otannalla voin sanoa että etenkin nukahtamiseen ja yöuniin tuote on auttanut. 

Smooth Mag on Ruohonjuuressa tarjouksessa koko helmikuun ajan! ♥️

Oon koittanut korjata unirytmiä  joulun jälkeen takaisin normaaliin ja aamuherätykset on ollut yllättävän helppoja. Oon monesti herännyt ekalla herätyskellolla ilman torkuttamista(yks suurimmista paheistani :D) 

Yritän muutenkin koko ajan kääntää elämäntapoja terveellisempään suuntaan ja illat on kaikista pahimpia, kun raskauden jättämä sokerihirmu kipittää lähikauppaan penkomaan suklaahyllyjä. Ja tässä teille kaikille nyt ihan ilmanen vinkki; SMOOTHIET! 

Smoothiella saa makeanhimon kuriin ja kaapista löytyy yleensä lähes aina ainekset jonkinlaiseen smoothieen. Niistäkin on olemassa niin monta eri variaatiota smoothie bowlista, vihersmoothieen ja ruokaisampaan smoothieen, niin kuin tämä seuraava joka on mun tän hetken lemppari! 

Ruokaisa iltapalasmoothie

Tähän smoothieen tarvitset vain:

  • Kaurahiutaleita 
  • Kreikkalaista jugurttia, maitorahkaa tai kasviperäistä jugurttia
  • Mieleistäsi maitoa
  • Banaania
  • Pakastevadelmia (tai muuta C-vitamiinipitoista hedelmää/marjaa; tehostaa magnesiumin vaikutusta)
  • Tuoretta minttua
  • Hunajaa tai agavea
  • Smooth Mag Magnesiumjauhetta

Nestettä vähentämällä tästä saa helposti myös lusikoidaan version eli smoothie bowlin, tai kevyemmän jättämällä kaurahiutaleet pois.  Mintun voi myös hyvin jättää pois mikäli ei tykkää. Siemeniä lisäämällä saa mukaan myös hyviä rasvoja.

Vadelma-minttusmoothie

Näillä mittasuhteilla tein tämän postauksen smoothien(ja oli muuten ihan superhyvää):

0,5dl kaurahiutaleita
0,5dl kreikkalaista jugurttia
Puolikas pakastettu banaani
1,5dl vadelmia 
Hyppysellinen tuoretta minttua
pieni loraus hunajaa
1 mittalusikallinen Smooth Mag -magnesiumjauhetta
2dl kauramaitoa

Laita kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja lisää vettä pikkuhiljaa mukaan, jotta saat haluamasi koostumuksen.

Nauti kylmänä hyvän TV-sarjan kaverina♥️

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0