Pahoittelut jo etukäteen kuvanlaadusta, ei oo kamera kulkenut mukana, mutta here goes

Maanantai – aivojen tyhjennys päivä. Ei vaan lähteny päivä käyntiin, joten löhöttiin ja rauhotuttiin sängyssä vauvan kanssa koko päivä.

Tiistai – pääsin ruksaamaan yhden jos toisenkin asian loputtomalta jämätehtävälistalta ja helpotti alkuviikon ahdistus heittämällä. Ihmeteltiin vauvan hormoninäppyjä, sekö siivosin myös jääkaapin ja käytiin ruokaostoksilla.

Keskiviikko – meillä oli 1kk lääkärin tarkastus ja vauva on kasvanut hienoon tahtiin, toki se lisäpaino tullut väkisinkin huomattua jo päivittäin esikoisen perässä jolkotellessa turvakaukalo kainalossa päiväkodin pihalla. 

Torstai – otettiin meidän bumprider Jonatanille käyttöön ja ai jehna kun ois pitäny jo aikasemmin! Matka taittu puolet nopeemmin mitä yleensä. Kävin myös vauvan kanssa Triplassa moikkaamassa tamperelaista kaimaystävääni, joka oli visiitillä Helsingissä. Oli ihanaa rentoutua ja jubailla pumpkin latten ja porkkanamuffinssin kera! 

Perjantai – päiväkoti oli kiinni ja Tommikin oli vapaalla, joten vietettiin päivä kotosalla ihan rauhakseen. Käytiin pienellä kävelyllä lähileikkipuistossa ja illalla leivoin muffinsseja kolmatta kertaa 2 viikon sisään (oli muuten herkkua, reseptiä mahdollisesti tulossa, stay tuned)

Lauantai – pesin yhden koneellisen pyykkiä ja join yhden lasin viiniä.

Sunnuntai – Jonatanin serkut kävi meillä pikavisiitillä ja käytiin myös itiksessä etsimässä uutta talvivaatetta miesväelle. Miks muuten tän vuoden poikien ulkovaate-valikoima on ihan onneton?

Ihastelin tossa viikonloppuna myös OP:n uutta palvelua verkkopankissa, josta näkee mihin sitä kaikki roposet laittaakaan joka kuukausi(vastaus: ruokaan) ja huomasin että olin unohtanut perua äänikirjasovelluksen ilmaistilauksen ja maksanut sitä sitten ihan huvikseen, meinaan yhtäkään kirjaa en oo sieltä kuunnellut. Oon ylipäätään tosi huono lukemaan kirjoja. Nuorempana meni välillä useampi hepparomaani viikossa, mutta näin ”vanhemmalla” iällä on jääny lukeminen kokonaan.

Valkkasin sovelluksen suosituksista Vappu Pimiän ja Johanna Huhtamäen ”Valon antajat”-kirjan ihan vaan taustameluksi pyykin viikkausta varten ja hyvä että valkkasin. Lyhyesti sanottuna kirjassa perustellaan vetovoiman lakia ja onnellisuutta tieteelliseltä näkökantilta ja tällaselle nippelifaktanörtille se on ainakin todella mielenkiintoista kuunneltavaa!

Oon viimeksi lukenut ihan oikean fyysisen kirjan kannesta kanteen 17 vuotiaana, joka kertoi vetovoiman laista. Mä tosi kovasti haluaisin uskoa siihen ja sen toimivuuteen, mutta se on aina kuulostanut vähän liian hyvältä ollakseen totta, joten jos säkin oot ollut skeptinen vetovoiman lakia kohtaan, niin kannattaa kuunnella tämä. Ja jos et oo koskaan kuullutkaan vetovoiman laista, niin tää on se kirja mistä kannattaa alottaa!

Vapun ja Johannan kirjasta kuitenkin käy ilmi ettei se ookkaan ihan hihhulihommaa ja siinä kolutaan läpi toinen toistaan mielenkiintoisempia tutkimuksia ajattelun voimasta muun muassa alitajuumme, sydämen vaikutuksesta onnellisuuteen ja kiitollisuuden vaikutuksesta elämään. 

Jos unelmien saavuttaminen, onnellisuus ja tieteellisesti perustellut faktat kiinnostaa, niin iso suositus siis ”Valon antajat”-kirjalle!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille 

Seuraa myös instagramissa!
0