laskettu-aika-3

Tänään on meidän laskettu aika! Olin ihan varma ettei tänne asti ois keretty kun joka suunnasta käskettiin varautumaan, että tyttö tulisi jo aikasemmin, mutta here we are!

Alan olla aika turtunut tähän raskaana olemiseen ja unohdin mm. maanantaina neuvola-ajan ihan kokonaan. Onneksi sain sitten uuden ajan nopeasti ja tänään kävin neuvolassa tsekkauksessa. Painoa oli tullut useampi kilo, vaikka viime kerrasta on vaan pari viikkoa, mutta kuulemma koko raskausajalta viikoille jaettuna painonnousu reilu 500gr/viikko, eli ihan normaalia.

laskettu-aika-2

laskettu-aika

Oon vaan makoillut kaikki päivät, lukuunottamatta sunnuntaita, kun mulla oli synttärit ja käytiin syömässä ja vähän kiertelemässä kaupoilla. Tänään otin kiireessä kuitenkin sellaisen äkkilähdön neuvolaan, että kirjaimellisesti hapotti kun pääsin perille. Sen jälkeen ollut kipeänä nivuset ja selvästi supistanut pikkasen koko päivän. Nyt on iltaa kohden ollut vähän napakampia joten hei, ei sitä tiedä jos vaikka päästäisi siihen 4%, joka synnyttää laskettuna aikana! Epäilen, mutta mun puolesta parin päivän sisään saisi olla tulossa.. 😀

Pari iltaa sitten huolestuin, kun en muistanut yhtään oonko tuntenut vauvan liikkeitä päivän mittaan, mutta tein pari päivää liikelaskentaa ja kaikki 10 tarvittavaa liikettä tuli alle tunnissa, joten kaikki hyvin. Liikkeet ei vaan ole yhtä isoja kuin aikasemmin nyt, kun alkaa olla aika ahtaat oltavat jo masussa.

Taas ei auta kun odottaa ja toivoa että saataisiin tyttö kainaloon edes syyskuun puolella. Nyt siis peukut pystyyn, että nää ois viimeisiä masukuvia tältä erää!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0