raskausviikko-38

Tänään ollaan tarkalleen 38+6 viikoilla, huomenna alkaa raskausviikko 39 ja on tasan viikko laskettuun aikaan. Mulla meni aika pahasti pieleen, kun mun showereilla arvelin, että syntyy 3.9. haha. Meillä on kaikki aikalailla valmiina vauvaa varten pääpuolin, mutta silti joka ilta tulee nukkumaan mennessä mietittyä, että hitto jos se nyt syntyy, niin täällä on kamala pyykkivuori odottamassa kun kotiudutaan sairaalasta, eikä vauvan sänkyä oo vielä laitettu valmiiksi. Onneks näitä nyt ehtii sitten vauvankin kanssa.

Olo on ihan naatti ja vauva on jo niin alhaalla, että kävely tuntuu siltä, kun kaikki luut olis pois paikaltaan ja pelkkä iho pitäis mua enää kasassa. Sairastuin myös viikonloppuna flunssaan ja lämpö sahaillut tässä pari päivää.

Oisin periaatteessa ihan valmis jo vauvan tuloon, mutta toisaalta en kyllä flunssassa haluis lähteä synnyttämään. Tosi epätodellinen olo kun alkaa miettimään että kohta saadaan oikeesti pitää vauvaa sylissä! 9kk on mennyt niin nopeasti tavallaan, mutta tavallaan tää on tuntunut ikuisuudelta.

Vaikka raskaus on aina ihana asia, niin oon tosi onnellinen että tää raskaus on kohta ohi. Odotan että pääsisin käyttämään taas farkkuja, vaikka siihen saattaakin mennä hetki..:D Odotan että tämä turvotus olis poissa ja en voisi enää käyttää raskautta tekosyynä kaikkiin herkkuihin ja odotan tosi paljon että pääsisin vetämään kunnon sushiöverit ja vähän viiniä! Odotan myös sitä, että ei olisi maha enää tiellä, vaikka muistan kyllä kuinka itkin kun ensimmäisen kerran poistuin kotoa ilman raskausmahaa ja tuntui että tuntemattomat ei enää hymyile kaduilla ja oli vaan tosi orpo olo ilman masua!

Nyt jäädään jännän äärelle odottelemaan H-hetkeä! Kivaa viikkoa sulle <3

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0