Vihdoin se on täällä! Oon niin odottanut että äippäloma starttaa ja saa vähän rauhottua ennen vauvaa. Oonhan mä ollut jo kuukauden melkein koko ajan sairaslomalla toimistotyöstä, mutta silti helpottaa kun nyt vaan saa olla kotona.

MYDAY

Herättiin tänään vasta kello 8 jälkeen. Oon muutenkin nyt kotona ollessani monesti vienyt Jontatania päiväkotiin vasta 9-10 aikoihin. Syötiin molemmat aamupalaa, mä puuroa ja Jonttu sen lempparia; munakasta, paahtoleipää ja mustikoita.

MYDAY-2 MYDAY-3

Yhdeksän aikoihin siivosin keittiön ja petasin sängyt. Nämä kaks asiaa kun tekee joka aamu, niin koti tuntuu heti tosi paljon siistimmältä, eikä aikaa mee kun joku 15 minuuttia. Laitan yleensä edellisenä iltana kaikki tiskit koneeseen ja tyhjennän sen aamulla. Ei oo mitään inhottavampaa kun esimerkiksi töistä tullessa pitäisi alkaa tehdä ruokaa, ja keittiö on täynnä likasia tiskejä. Ja kyllä näin ihan kotona ollessa on myös kivempi kun on koti järjestyksessä.

9:30 alettiin tekemään lähtöä, kun tajusin että J:llä ei oo YKSIÄKÄÄN puhtaita housuja 😀 Onneksi mun käly on tuonut serkun pieneksi jääneitä vaatteita, mitä kävin hirveessä kiireessä sitten läpi ja löysin parit sopivat housut. Oon muutenkin niin hajamielinen, mutta tää raskausaika on välillä ihan toivotonta.

MYDAY-4

MYDAY-5

Vein Jontun päiväkotiin rattailla ja tulin kotiin tekemään 15 minuutin raskausjoogan. Voin sanoa, että on ihan täysin mun vastaista tehdä minkäänlaista urheilua, etenkään aamulla. Varsinkin ne jotka mut tuntee, niin ei arvais kyllä koskaan, mitä oon nyt viimeviikkojen aamut tehny. Selkäkivut ja iskias on vaan olleet nyt niin pahat loppua kohden! Tubesta löytyy tosi paljon kaikenmaailman ohjevideoita, mutta tämä on ainakin tosi hyvä ja helppo tehdä + auttanut tosi paljon nimenomaan tuohon iskiaskipuun.

MYDAY-6

Me opetellaan Jontun kanssa potalla käymistä nyt päiväkodin kanssa tiiviisti ja sujuu ihan älyttömän hyvin. Toki pyykkiä tulee päiväkodilta vielä melkein päivittän ja olin sitten unohtanut pari pussillista päiväkodille edellisenä päivänä, joten kaikki jotka on joskus unohtaneet pissapyykkiä muhimaan edes hetkeksi, voi vaan kuvitella mille meidän kylppärissä haisi kun nuo pussit avasin..

Kävin suihkussa, laittauduin ja söin vähän lounasta ja lähdettiin mun kälyn kanssa Ikeaan.

MYDAY-9
IKEAN LIHAPULLAT OLI TIETENKIN MUST!

Tehtiin tosi nopea visiitti Ikeaan, enkä tajunnut ees ostoksista napata kuvia. Mitään kovin kiinnostavaa en kyllä ostanutkaan. Pienen laatikoston lastenhuoneen vaatekaappiin, maidonvaahdottimen ja pari kahvikuppia. Varmaan ensimmäinen kerta kun ei tarttunut mitään ekstraa mukaan Ikeareissulla! (okei ei toi maitovaahdotin ehkä ollut listalla)

MYDAY-10

Hain Jonatanin tarhasta ja otettiin loppuilta kotona rennosti. Syötiin tortillapizzaa illalla ja vähän tuntuu etten oo muuta syönytkään tässä kuukauden sisällä. Tää on vaan maailman nopein ja helpoin tehdä + maistuu ihan superhyvälle etenkin jos tykkää rapeasta pizzapohjasta. Käytännössä tähän tarvii vaan tortillalättyjä, tomaattikastiketta, juustoraastetta ja mieluisat täytteet. Tekemiseen menee about 15 minuuttia joten jos olisi vähän terveellisempää niin vois sanoa että on täydellinen ruoka.

MYDAY-11

Kun sain Jontun sänkyyn puhdistin nassun ja kävin pikasuihkussa. Yritän noudattaa korealaista 7 kohdan ihonhoitorutiinia iltaisin, mutta joskus sitä vaan putsaa meikit babywipesilla, lätkäsee ensimmäisen rasvan naamaan mitä käteen tarttuu ja menee nukkumaan.
Illalla katotaan yleensä sarjoja ja tällä hetkellä katotaan Designated Survivoria Netflixistä. Ikean mutakakku pala jäi vähän kaivelemaan hampaankoloon, joten kävin hakemassa lähikaupasta mutakakun ja söin siitä kermavaahdon kanssa puolet..:D

Huomenna mennään katsomaan Jonatanin serkun futismatseja ja nautitaan vaan viikonlopusta. Aivan ihanaa kun ilmat on vähän viilentyny, joten mukavaa alkavaa syksyä myös sulle! <3

Seuraa myös instagramissa!
0